Čerstvé máslo Beurre d’Échiré Pochází z mlékárny Deux-Sèvres, která sídlí v údolí Loiry nedaleko Niortu. Více než sto let tato mlékárna funguje jako družstevní podnik. Vykupuje mléko z 66 farem hospodařících do 32 kilometrů od mlékárny.
Máslo chráněné označením původu A.O.C se tu vyrábí podle tradičních metod.To znamená, že se čerstvé, nepasterizované mléko se udržuje při teplotách od osmi do deseti stupňů Celsia. Teplota nesmí klesnout pod toto rozmezí, aby smetana lépe uzrála.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.