Čerstvé máslo Beurre d’Échiré Pochází z mlékárny Deux-Sèvres, která sídlí v údolí Loiry nedaleko Niortu. Více než sto let tato mlékárna funguje jako družstevní podnik. Vykupuje mléko z 66 farem hospodařících do 32 kilometrů od mlékárny.

Máslo chráněné označením původu A.O.C se tu vyrábí podle tradičních metod.To znamená, že se čerstvé, nepasterizované mléko se udržuje při teplotách od osmi do deseti stupňů Celsia. Teplota nesmí klesnout pod toto rozmezí, aby smetana lépe uzrála.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se