Nejen espresso vládne světem českých kaváren. Filtrovaná káva je základem několika opravdu klasických a stále oblíbených kávových nápojů. Na to, aby se vídeňská nebo irská káva mohla stát hvězdou pozdního odpoledne, je však bohužel třeba nějakou dobu hledat ten správný podnik.
„Například irskou kávu umí v Praze tak pět až šest podniků,“ komentuje úroveň nabízených nápojů barista Zdeněk Smrčka z projektu Piccolo neexistuje!. Přitom je opravdu škoda nevědět, jak má vlastně chutnat – první doušek opravdové irské kávy, který autorka tohoto článku vypila během přípravy kávového seriálu, dostal její chuťové buňky do stavu blízkého extázi. Po několika irských kávách vypitých jindy a jinde to byla zcela nová zkušenost.
Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.