Jdou espresso a mléko dobře dohromady? I když pravověrní milovníci kávy budou říkat, že přidat mléko do kávy je hřích, zvlášť když připraveno z dobré suroviny, průměrný český kavárenský povaleč s nimi nesouhlasí. Popularita cappuccina v českých kavárnách o tom vypovídá mnohé.
I cappuccino ale má své zákonitosti. Ta první je základní. Ať už se v cestě za dobře udělaným nápojem, který kombinuje kávu s mlékem, pustíme kterýmkoli směrem, základ bude vždy stejný. Tím základem je espresso, patřičně doplněné a ozdobené mlékem a mléčnou pěnou. Podívejme se teď na dvě z nich – na espresso machiato a už zmíněné populární cappuccino.
Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.