Způsobů, jak připravit paštiku, je mnoho. A to jak z pohledu ingrediencí, tak stran postupu. Právě postup je důvodem, proč se řada začínajících kuchařek do přípravy paštiky raději nikdy nepustí. Děsí je totiž výrazy jako "vodní lázeň" a taky několikadenní obcování s ingrediencemi.

Samozřejmě, je možné se do paštiky pustit se vší vážností. Tedy: nejprve se vydat k řezníkovi a pořídit od něj syrový špek či bůček a něco jater. Potom se stavit v obchodě se zvěřinou a podle nabídky směřovat svoje snažení k paštice daňčí, křepelčí či třeba zaječí.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se