Před časem otevřená „víkendová“ restaurace na Kokoříně se okamžitě vyšvihla mezi vyhledávané cíle pražských gurmetů. A nikoliv náhodou. Majitel podniku totiž klade důraz na špičkové místní suroviny a šéfkuchař Martin Barcal vytváří značně kreativní a překvapivé variace na klasickou českou kuchyni.
Nabídka pokrmů se stále mění a přináší nezapomenutelné zážitky. Domácí svíčková s kančím masem, šťavnaté telecí řízky smažené na sádle, bažantí prsíčka ve slaninovém kabátku či famózní restovaná játra z kokořínského divočáka.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.