Václav Silovský je přes tataráky mistr. Nejenže má díky otci a jeho stádu masného plemene Aberdeen Angus snadný přístup k prvotřídnímu masu, ale každoročně také pořádá mistrovství republiky v míchání tataráku, takže může chuťové kombinace konzultovat s těmi nejzkušenějšími.
„Výsledná podoba tatarského bifteku záleží na kvalitě masa. My používáme křehké a šťavnaté maso z mladých býčků a jaloviček z vlastního ekologického chovu. Na rozdíl od přípravy steaků by maso nemělo dlouho zrát, přibližně jen 10 dní,“ říká Silovský.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.