Jsou mladí, ale mají velký talent a nebojí se na něm pracovat. Podívejte se na šest kuchařů, kterým prorokují velkou budoucnost současné hvězdy české gastronomie. Zeptali jsem se jich, o kterém z mladých kuchařů podle jejich názoru ještě hodně uslyšíme. Své odpovědi nestříleli od boku, všichni si vzali trochu času na rozmyšlenou a ani pak jmény příliš nehýřili.
Tohle je jejich nominace pro budoucnost české gastronomie. Přečtěte si profesní příběhy šesti kuchařů, jejichž kuchyně podle šéfů stojí za ochutnání. Jsou mezi nimi ti, kterým dávají důvěru ve svých vlastních kuchyních, ale i kuchaři, kteří se už stali šéfy svých vlastních.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.