Během těch let, co píšu o jídle, jsem zjistila, že není zas tak těžké najít místa pro oslavy narozenin a jiné nevšední příležitosti. Ale trefit na podnik, kam byste se chtěli vracet obden, a přitom vás nezruinuje - to je jiná výzva. V takovém případě je třeba práce systematické, dlouhodobé a nepředsudečné. Fakt, že na vaší obvyklé trase nikdy nic zajímavého nebylo, neznamená, že se máte přestat rozhlížet. Co když něco nového vyrostlo včera?

Nepředsudečný by měl být taktéž přístup k exteriéru a názvu. Nepátráme po vítězi architektonické ročenky a vůbec po formě, ale především po obsahu. Vím, o čem mluvím. Fakt, že jsem se výše zmíněného přístupu nedržela, mě připravil o několik týdnů, kdy jsem mohla snídat skvělé domácí buchty, koláče a vůbec ranní produkci letošního přírůstku na smíchovské gastronomické scéně.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se