Vždycky jsem vtipkovala, že pět hvězdiček si schovávám na dobu, až v Praze restauraci otevře Joël Robuchon. Chtěla jsem tím říct, že dávat nejvyšší možné hodnocení místu, které není úplně perfektní, nemá rozum. Proto tyhle stránky na první pětihvězdičku čekaly několik let.

Za tu dobu jsem ani jednou nebyla v pokušení pět hvězdiček dát. Některé restaurace, o nichž jsem dosud psala, měly výjimečně lahodné jídlo, další mě položily na lopatky skvělou atmosférou nebo obsluhou. Bylo několik míst, kterým k dokonalosti chybělo málo. U těch rozhodovaly aspekty skoro nehmatatelné.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se