Slova Cotto (vařený) a crudo (syrový) nenajdete jen v názvu, definují koncept celého podniku. Interiér působí jako luxusní italské bistro s barem a restaurací. Prosklené vitríny s vyskládanými salámy a sýry, designový nářezový stroj, barové posezení i klasické stolky, to vše vyvolává pozitivní pocity a očekávání. Které ovšem hned v počátku narušuje nekonzistentní obsluha. Perfektní servis na jedna s hvězdou střídá při jiné návštěvě upocená nervozita.
Jídelní lístek je zrcadlem konceptu. Degustační talíř Misto cottocrudo skvěle ladí na italskou notu: parmská šunka, salám, bresaola a hlavně skvělá mozzarela z buvolího mléka (doporučuji vyzkoušet místní Mozzabar). Kousky syrového žlutoploutvého tuňáka s koriandrem potěší milovníky ryb. Textura, čerstvost, citlivé dochucení, zde není co vytknout.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.