Slova Cotto (vařený) a crudo (syrový) nenajdete jen v názvu, definují koncept celého podniku. Interiér působí jako luxusní italské bistro s barem a restaurací. Prosklené vitríny s vyskládanými salámy a sýry, designový nářezový stroj, barové posezení i klasické stolky, to vše vyvolává pozitivní pocity a očekávání. Které ovšem hned v počátku narušuje nekonzistentní obsluha. Perfektní servis na jedna s hvězdou střídá při jiné návštěvě upocená nervozita.

Jídelní lístek je zrcadlem konceptu. Degustační talíř Misto cottocrudo skvěle ladí na italskou notu: parmská šunka, salám, bresaola a hlavně skvělá mozzarela z buvolího mléka (doporučuji vyzkoušet místní Mozzabar). Kousky syrového žlutoploutvého tuňáka s koriandrem potěší milovníky ryb. Textura, čerstvost, citlivé dochucení, zde není co vytknout.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se