Obsluhovat v restauraci je práce s lidmi, a proto je také příjemná nebo nepříjemná podle toho, kdo si právě sedl ke stolu. Dobrý číšník nebo servírka ale musí vyjít se všemi. I s těmi, kteří se na něj neusmívají už ode dveří. S jakými hosty mívají nejtěžší práci?
Tank: Bývá hřmotný, zlostný a chce věci rychle řešit. Svůj názor považuje za jediný správný a při jeho prosazování je konfrontační, uštěpačný, rozhněvaný.
Odstřelovač: Obsluhu s chutí dostává na kolena urážkami a ostrým sarkasmem. Dokáže obrátit v neprospěch vše, co mu personál restaurace řekne a udělat z něj úplného hlupáka.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.