Obsluhovat v restauraci je práce s lidmi, a proto je také příjemná nebo nepříjemná podle toho, kdo si právě sedl ke stolu. Dobrý číšník nebo servírka ale musí vyjít se všemi. I s těmi, kteří se na něj neusmívají už ode dveří. S jakými hosty mívají nejtěžší práci?

Tank: Bývá hřmotný, zlostný a chce věci rychle řešit. Svůj názor považuje za jediný správný a při jeho prosazování je konfrontační, uštěpačný, rozhněvaný.

Odstřelovač: Obsluhu s chutí dostává na kolena urážkami a ostrým sarkasmem. Dokáže obrátit v neprospěch vše, co mu personál restaurace řekne a udělat z něj úplného hlupáka.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se