Večeře v oblacích
Foto: Dinner in the Sky
Mimořádný zážitek čeká na pražské gurmety na konci května. Na malostranském břehu Vltavy bude připravena plošina, která několikrát vyzdvihne dva tucty hostů do padesátimetrové výše, kde se budou podávat delikatesy vyhlášeného šéfkuchaře Marka Raditsche.
Tip

Největším zážitkem v oblacích je romantická večeře při západu slunce, která vyjde na 3990 korun.

Z nabídky

Tuňákový tatarák s avokádem, vařeným vejcem a lososovým kaviárem

Pečený losos s ragú z baby brambor, rajčat a oliv s omáčkou z balsamica

Jahodové cappuccino se sněhovou pusinkou

Večeře či oběd servírovaný v oblacích je jedním z nejkrásnějších zážitků, které můžete ve světě gastronomie zažít. Jídlo konzumované vysoko ve vzduchu je vlastně odpovědí na menu podávané v absolutní tmě (taková restaurace v Praze také fungovala).

Zatímco v případě absolutní tmy byl kladen maximální důraz na chuťové smysly, v oblacích se kombinuje gastronomický zážitek s nádherným výhledem a také s lehkou dávkou adrenalinu, neboť tříchodové menu se servíruje 50 metrů nad zemí.

Ale nikdo se nemusí bát. Přestože hosté sedí na křeslech umístěných ve volném prostoru, každý je bezpečně připoután. Pokud něco hrozí, tak jen lehký pocit závratě bezprostředně po vytažení plošiny do výšky, který však v následujících minutách většinou odezní.

Praha má gastronomickou oázu pro pracovní obědy. Ve vinohradské Zelené zahradě - čtěte ZDE

Je libo čočku s rybou? Originální kombinace v restauraci Chagall's - čtěte ZDE

Hodování v oblacích se do Prahy vrací opakovaně a stejně jako v loňském roce bude pod připravenými pokrmy podepsán hlavní šéfkuchař Kampa Parku a Hergetovy Cihelny Marek Raditsch. Gastronomická akce roku se uskuteční v pátek a v sobotu 23. a 24. května.

Obědy i večeře se budou lišit, a to jak z pohledu menu, tak také ceny. Za oběd hosté zaplatí 2 490 korun včetně vína, zatímco večeře vyjde na 3 390 korun. A co všechno bude Marek Raditsch v oblacích servírovat?

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 60 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.