Mezi nejznámější pražské kavárny patří Café Louvre, profilované jako místo pro schůzky.
Vleklým problémem podniku na Národní třídě je souboj kuřáků a nekuřáků.
Vyhlášeným moučníkem je makový štrúdl, skvělá jsou i zdejší vejce do skla.
Mezi nejznámější pražské kavárny patří Café Louvre. Již od své rekonstrukce a znovuotevření v roce 1992 si drží stabilně slušnou úroveň. Majitel Sylvio Spohr profiluje svůj podnik jako místo pro schůzky, což Louvre splňuje. Snad jedině o víkendech tu převažují turisté, jinak je klientela příjemně diverzifikovaná.
Vleklým problémem je souboj kuřáků a nekuřáků. Ti druzí byli dlouho "na hanbě" v nejneútulnější části prostor, nalevo od vchodu, nyní se už "demarkační linie" přesunula na konec baru. I tak mají nejhezčí část pro sebe stále kuřáci.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení