Když si dva nadšenci, kuchař Pavel Martínek a bývalý reklamní manažer Jan Havaš, otevřeli venkovskou hospodu uprostřed obce Zájezd u Buštěhradu, málokdo v tu chvíli odhadoval, že se jim zde podaří vytvořit malý kulinářský ráj. Výletníci do vesničky míří hlavně kvůli soukromé zoo nebo jezdeckému oddílu a obvykle nečekají, že se tu mohou tak skvěle najíst.

Menu se každý týden mění podle sezony a podle toho, co kuchaře při výběru surovin cvrnkne do nosu. Oba provozovatelé jsou většinu času na place a s hosty vždy prohodí pár slov - poradí s výběrem jídla i s tím, kudy pokračovat za dalšími turistickými cíli. Zájezd teď však výletníky nejvíce láká vynikajícím domácím jídlem za dobrou cenu.

Uctenka - ego 093 - Restaurace Zájezd

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist