Pražská restaurace Kozička je synonymem pro útočiště hokejových reprezentantů, fotbalistů, modelek, zlatokopek a pseudocelebrit.
Stejně jako interiér je i jídlo muzeem 90. let.
Všechny porce byly sice poměrně velké, ale takové jídlo mohou zvládnout skutečně snad jen otrlí hokejisté.
Jestli je nějaké místo na Starém Městě pražském synonymem pro útočiště hokejových reprezentantů, fotbalistů, modelek, zlatokopek a pseudocelebrit, pak je to Kozička. Ožívá sice až po půlnoci, ale i v tuto dobu vám zde uvaří – steaky, ryby, těstoviny, mořské plody, špecle i českou kuchyni.
Takový Zdeněk Pohlreich by zaplakal nad výmysly typu kuřecí plátek Pepek se špenátem a mozzarellou nebo rumpsteakem Zálesák se žampiony a brusinkami. Stejně jako interiér je i jídlo muzeem 90. let. S čerstvými surovinami si tu hlavu nelámou. Hlavní roli hrají mrazáky – hokejky to prostě rády na ledu.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení