Václav Frič si asi před pěti lety splnil sen a otevřel vlastní restauraci Na Pekárně v Čakovičkách kousek od Prahy.
Nově teď hostům nabízí domácí chléb z pece, kterou zprovoznil před dvěma měsíci.
V restauraci je ho všude plno, v kuchyni i mezi hosty, s nimiž si o jídle povídá.
Anglický šéfkuchařský showman Jamie Oliver tomu říká "comfort food", volně přeloženo domácí jídlo – tedy v našich zeměpisných šířkách jde o tradiční českou kuchyni. Jedním ze specialistů na ni je kuchař Václav Frič, který si asi před pěti lety splnil sen a otevřel vlastní restauraci, jen kousek od Prahy ve vesnici Čakovičky.
Nově teď hostům nabízí domácí chléb z pece, kterou zprovoznil před dvěma měsíci. Malá restaurace je útulná a je v ní teplo (možná až moc, díky té peci!) a majitel Frič je tak trochu součástí "vybavení". Je ho všude plno, v kuchyni i mezi hosty, s nimiž si o jídle povídá. Prostě "comfort food" se vším všudy.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.
Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení