"Je to stará rodinná receptura, kterou dělala už moje babička," vysvětluje vedoucí Vladimír Bašta původ svého nejprodávanějšího jídla. Denně u Bansethů upečou padesát až osmdesát celých kachen, ze kterých nadělají 200 až 320 porcí.

TIP

K proslavené kachně od Bansethů doporučujeme polotmavý dvanáctistupňový ležák z pivovaru Bašta, který je v sousedství hospody.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Související články