Restaurace Bruxx

Nadzvedáváme černou poklici a valí se na nás pára s omamnou vůní slaniny, hořčice a piva. V takové koupeli připravují v pražské restauraci Bruxx svoje dvorní jídlo: slávky Bruxx. Při tvorbě vlastní receptury se tým kuchařů v čele s Janem Pípalem inspiroval v Belgii, kde patří mušle k tradičním pokrmům. Běžnější úpravu slávek na víně nabízejí v Bruxxu pochopitelně také, jako hlavní specialitu uvádějí ale slávky dušené na belgickém pšeničném pivu Hoegaarden, které si čepují přímo z pípy.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se