Poctivá gastronomie s recepty klasické české kuchyně, suroviny od regionálních dodavatelů i důraz na prvorepublikové tradice. To jsou pilíře příjemné zájezdní "hospody", která čeká na hosty při cestě z Prahy do Mělníka.
Krčma u Labe v místě zvaném Na Štěpáně stávala již v 15. století, později se proměnila v zájezdní hostinec, který se dnes snaží o renesanci poctivé venkovské kuchyně. Šéfkuchař klade důraz na regionální suroviny a využívá zvěřinu z kokořínských lesů, mělnickou zeleninu, hostínský chřest či bylinky z Turska u Kralup.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.