Harmony Club
Foto: Hotel Harmony
Čtyřhvězdičkový hotel v Bedřichově nabízí škálu služeb, které díky propojení špičkové gastronomie, konferenčního či sportovního zázemí a moderního wellness vytvářejí ideální podmínky pro individuální i firemní klientelu, která chce strávit čas v nejznámějším horském středisku republiky.
Tip

Jako dezert tu nejvíce „frčí“ lívanečky s borůvkovým rozvarem, které už šéfkuchař ani nemůže vyškrtnout z menu.

Z nabídky

Růžová panenka s houbovými gnocchi a grilovanými mini tomaty   229 korun

Chilli krevety s grilovanou zeleninou a thajskou omáčkou      259 korun

Steak ze hřbetu mléčného telete, smetanový listový špenát a bramborová kaše s pastinákem   379 korun

Kuchyně hotelu Harmony je rozkročena dvěma směry. První zahrnuje českou a regionální kuchyni s důrazem na netradiční suroviny či zajímavé úpravy jídel. Jako příklad poslouží jemné kotletky pečené na kmínu a podávané s kedlubnovým zelím, guláš připravený na černém pivu, pečená červená řepa či pastinákové pyré.

Druhý pilíř představuje mezinárodní kuchyně respektující moderní gastronomické trendy včetně asijských specialit a jídel připravených z čerstvých ryb a plodů moře. Jedním z hitů místního menu je tudíž výborná thajská polévka, která si pro své lehce pikantní tóny získala řadu obdivovatelů a pomalu se dotahuje na vyhlášené krkonošské domácí kyselo.

Velmi oblíbené jsou ovšem také pikantní chilli krevety s grilovanou zeleninou a thajskou omáčkou či evropská moderna v podobě telecího brzlíku na vinné redukci.

Cesta pro českou kuchyni

Nejoblíbenější jídla v hotelu Harmony se ovšem vracejí k českým kořenům, byť v poněkud inovativní podobě. Šťavnatá růžová panenka je tudíž servírována s houbovými gnocchi a grilovanými malými rajčátky, zatímco skvělý steak z mléčného telátka doprovází listový špenát a bramborová kaše dochucená pastinákem.

Velmi povedená jsou také hovězí líčka na víně či králičí hřbet ve slanině se šunkovými škubánky, ženy naopak jistě zaujme neotřelá kombinace candáta pečeného na přepuštěném másle a servírovaného s celerovými hranolky a mrkvovým pyré.

Přes všechny zajímavé kombinace je hitem číslo jedna stále klasická svíčková, kterou vaří osobně šéfkuchař a mnoha návštěvníkům hotelu chutná tak, že si objednávají ještě několik porcí domů. Menu v restauraci se mění dvakrát ročně, zhruba na začátku zimní a letní sezony.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 60 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.