Gastronomičtí fajnšmekři jsou v mírném napětí. V sobotu 18. ledna je čeká výprava do restaurací a za specialitami, jejichž jména i složení jsou do poslední chvíle (pro ně) neznámá.

Jediné, co s jistotou vědí, je čas a místo odjezdu speciálního Tajného Mňam Busu, který do svého letošního programu poprvé zařadili organizátoři Grand Restaurant Festivalu. Přesto, nebo spíš právě proto, že za festivalem stojí tým gurmána Pavla Maurera, byla sobotní jízda brzy vyprodána. A nejen ona.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se