Zajímavostí podniku je každý den trochu jiný čerstvý chléb, který šéfkuchař připravuje s nejrůznějšími chuťovými obměnami – od využití oliv a ořechů až po sušená rajčata.
Nová "barová" restaurace Crystal sází na moderní pojetí ve všech směrech. Vzdušné prostředí s pohodovou atmosférou a příjemnou hudbou ve stylu soul, funky či blues je obohaceno designovými prvky pop artu. Příjemným překvapením je i špičková gastronomická nabídka či široká kolekce koktejlů, v níž se vedle tradičních názvů objevují také kreativní novinky, připravené jako originály místním barmanem.
Koktejl z rakytníku
To je také případ speciálního koktejlu, v němž hraje hlavní roli v Česku málo známý rakytník, který nápoji dodává charakteristický nakyslý tón (potěšilo nás i překrásné aranžmá originálního koktejlu). A k tomu stačí večer mírně ztlumit světla a změnit hudbu, a restaurace se promění v příjemný bar, kde se může pokračovat v zábavě po samotné večeři. Zajímavostí je také jídelní servis – jídlo se totiž servíruje na porcelánu designéra českého původu Martina Kastnera, který má doživotní záruku a používají ho mnohé michelinské restaurace (v Česku je k vidění a k vyzkoušení pouze zde).
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.