Šéfkuchař Claus Meyer, spoluzakladatel světově proslulé kodaňské restaurace NOMA, si vybudoval hvězdnou pověst díky ortodoxnímu přístupu k severské kuchyni. A pak změnil kurz o 180 stupňů a otevřel novou restauraci s novým konceptem. Jeho Nam Nam se inspirovala Singapurem, konkrétně jeho pouličním fastfoodem. S úspěchem.
Nam Nam nechává ochutnat kuchyň různých národů, které se usadily v Singapuru. Menu nového podniku propůjčili své oblíbené chuti Číňané, Indové i Malajci. Najdou se na něm polévka laksa, vepřové barbecue char siu i malajské roti prata.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.