Kančí ragú
Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace CottoCrudo
Oblíbených českých jídel mám samozřejmě několik. Rád bych ale zmínil kančí ragú, které by se nejlépe mělo servírovat s čerstvými tagliatelemi. Dobré kančí pochází z oblasti Křivoklátska od pana Slámy, kde tradice lovu sahá do 13. století – lovili zde i samotní králové.
Kančí pomalu dusím až dvě hodiny, je úžasně měkké a šťavnaté... krásně se mísí vůně a chutě masa, vína a bylinek – nedá se mu prostě odolat. Můžu ho jíst s čerstvým chlebem, s bramborami, ale třeba i s noky. Kančí ragú s tagliatelemi je klasická ukázka spojení českých surovin s italskou tradicí. Italská kuchyně je již dlouhá léta mojí vášní, takže tato kombinace je pro mě ideální.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.