Bez tržnice SAPA bych vařil jinak, říká šékuchař pražské restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay. Proč? Koncept jedné z nejlepších restaurací v Česku je postavený na asijské kuchyni. A ta se bez autentických surovin vařit nedá. Bohužel na českých polích citronová tráva neroste.
SAPA je středisko obchodu pro vietnamskou komunitu v rámci celé Evropy. Tam, kde jinde mají čínskou čtvrť, má Praha svou malou Hanoj. Z gastronomického hlediska je to výhra. Podívejte se, co do SAPA chodí nakupovat Shahaf Shabtay a kam si tu po nákupech zajde na jídlo.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.