Když jsem kolegům hlásila, že přivážím zajímavý restaurační objev ze Šumavy, hleděli na mě spíše nevěřícně. Někteří tam jezdí často a jejich zážitky s tamní gastronomií jsou jemně řečeno... málo povzbudivé.

Je to trochu paradox: zatímco na severu, v Jizerkách nebo v Krkonoších, každý rok přibude několik zajímavých míst, kam se jít naobědvat, na jižní česko-německé hranici zůstává celková situace v tomhle ohledu spíše tristní.

 

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se