Burgery jsou v módě. Ne ty z okýnek nadnárodních fastfoodových řetězců, ale fancy modely s pořádnou porcí skvěle upraveného masa, kvalitním sýrem a bulkou, kterou pekl mistr pekař, a ne robot řízený počítačem. Na poctivém burgeru si založila pověst i žižkovská restaurace Mood.

Koněvova ulice asi nikdy nebude druhou Pařížskou a i v roce 2013 patří její část mezi Florencí a Ohradou spíš mezi méně než více lákavá místa k návštěvě. O to odvážnější se jeví záměr otevřít si v těchto místech designovou nekuřáckou restauraci. Ale kdo chce, cestu si najde, v tomto případě často pražští expati.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se