Burgery jsou v módě. Ne ty z okýnek nadnárodních fastfoodových řetězců, ale fancy modely s pořádnou porcí skvěle upraveného masa, kvalitním sýrem a bulkou, kterou pekl mistr pekař, a ne robot řízený počítačem. Na poctivém burgeru si založila pověst i žižkovská restaurace Mood.
Koněvova ulice asi nikdy nebude druhou Pařížskou a i v roce 2013 patří její část mezi Florencí a Ohradou spíš mezi méně než více lákavá místa k návštěvě. O to odvážnější se jeví záměr otevřít si v těchto místech designovou nekuřáckou restauraci. Ale kdo chce, cestu si najde, v tomto případě často pražští expati.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.