Donedávna to vypadalo, že podnik s vietnamskou kuchyní v Praze může mít buď dobré jídlo, nebo vypadat jako restaurace. Kde bylo stolování obstojné, byl chabý kuchař. Většina z nás proto rezignovala na touhu po estetickém interiéru a chodila srkat polévku pho mezi cetky do holešovické tržnice nebo na stojáka do bufetu Pho Vietnam u metra Jiřího z Poděbrad.
Jsou to právě majitelé druhého ze jmenovaných bister, kteří se postarali o to, aby dilema "buď, anebo" v českém hlavním městě zmizelo. Podnik, kde si skvělé vietnamské jídlo můžete vychutnat vsedě a pod střechou, najdete v suterénních prostorech v Anglické ulici.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.