Členové naší redakce to, pokud jde o obědy, nemají nijak zvlášť pestré. Nejjednodušší je situace pro ty, kteří nemají nic proti architektuře a gastronomii začátku devadesátých let. Prostě sjedou výtahem do suterénu budovy vydavatelství a v prostorách obložených mramorem ukojí hlad v našem závodním bufetu. Nutno říct, že mnozí kolegové ani po několika letech nesebrali odvahu, aby tu poobědvali.
Nejčetnější část autorů Hospodářek ale o polednách potkáte v několika okolních podnicích: ekonomicky nejvýhodnější je zřejmě místo nazvané Euforie, jméno je ovšem, vzhledem k tomu, co tu vaří, dost zavádějící. Mezi další stálice už nějakou dobu patří středomořské Café Letná, o němž jsem na tomto místě už psala, a potom Fraktal.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.