Členové naší redakce to, pokud jde o obědy, nemají nijak zvlášť pestré. Nejjednodušší je situace pro ty, kteří nemají nic proti architektuře a gastronomii začátku devadesátých let. Prostě sjedou výtahem do suterénu budovy vydavatelství a v prostorách obložených mramorem ukojí hlad v našem závodním bufetu. Nutno říct, že mnozí kolegové ani po několika letech nesebrali odvahu, aby tu poobědvali.

Nejčetnější část autorů Hospodářek ale o polednách potkáte v několika okolních podnicích: ekonomicky nejvýhodnější je zřejmě místo nazvané Euforie, jméno je ovšem, vzhledem k tomu, co tu vaří, dost zavádějící. Mezi další stálice už nějakou dobu patří středomořské Café Letná, o němž jsem na tomto místě už psala, a potom Fraktal.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se