Nevelký středomořský podnik patří na pražské gastronomické scéně k těm etablovaným. Je vidět, že provoz je zaběhnutý, kuchyně a obsluha vědí, co dělají i co dělat mají. Celkově vás tu čeká celkem uspokojivý zážitek. Nikoliv však takový, o kterém byste vyprávěli na potkání a kvůli němuž byste přátele verbovali k návštěvě této restaurace.
Asi nejsilnějším důvodem, proč Olivu navštívit, je obsluha. Rychlá, profesionální, pozorná. Až na jeden případ, kdy se mě číšník snažil přesvědčit, že ta rozbředlá kachní játra s nakyslým ocasem jsou v pořádku, obsluze nikdy nebylo co vytknout. A i v popsaném případě šlo o přesvědčování velmi zdvořilé.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		
															











