Nevelký středomořský podnik patří na pražské gastronomické scéně k těm etablovaným. Je vidět, že provoz je zaběhnutý, kuchyně a obsluha vědí, co dělají i co dělat mají. Celkově vás tu čeká celkem uspokojivý zážitek. Nikoliv však takový, o kterém byste vyprávěli na potkání a kvůli němuž byste přátele verbovali k návštěvě této restaurace.

Asi nejsilnějším důvodem, proč Olivu navštívit, je obsluha. Rychlá, profesionální, pozorná. Až na jeden případ, kdy se mě číšník snažil přesvědčit, že ta rozbředlá kachní játra s nakyslým ocasem jsou v pořádku, obsluze nikdy nebylo co vytknout. A i v popsaném případě šlo o přesvědčování velmi zdvořilé.

 

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se