Jeho nadýchané máslové croissanty si k snídani objednává slavný britský kuchař Jamie Oliver a podle mnoha internetových recenzí a diskusí umí udělat nejlepší vánoční puding v celém Londýně. Přitom jako malý kluk snil Jan Hanžl o tom, že bude vojenským pilotem. K pletení housek a k pečení dortů ho nakonec dovedla jedna televizní reportáž.
Dnes je Jan Hanžl vrchním pekařem vyhlášeného londýnského pekařství a cukrářství Euphorium Bakery. Denně peče padesát druhů slaného i sladkého pečiva, jeho ruce si poradí i s několikapatrovým narozeninovým dortem. Ostatně Jamie Oliver u něj nechal vyrobit jeden z bílé čokolády i pro svoji ženu Jools.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.