Průměrný Čech ví o irské whisky dvě věci – že je třikrát destilovaná a že je to Jameson nebo Tulamore Dew. Páté zastavení degustace whisky v pražském Bugsy´s baru ale patřilo jinému destilátu z ostrova svatého Patrika, exkluzivnímu Midletonu.

Přečtěte si, co si o irské whisky myslí tři znalci, kteří se sešli v pražském Bugsy's baru, aby ochutnávali a komentovali whisky různých stylů.

Kdo tvořit tuto trojici? Jako první do baru přišel majitel Bugsy's Václav Vojíř. Je sice známý hlavně svými koktejly, ale pro whisky má slabost.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se