Pokračujeme v degustaci whisky. Po míchané whisky se na řadu dostavá skotská single malt. Degustovat budeme dvě různé whisky, každá má jiný charakter a zaujme trochu jinou skupinu lidí. Přečtěte si, jak jsme degustovali.

Kvůli whisky se v pražském Bugsy's baru se sešli hned tři znalci tohoto destilátu. Jako první dorazil majitel Bugsy's Václav Vojíř. Je sice známý hlavně koktejly, ale pro whisky má slabost. Dlouhý seznam lahví ze zajímavých palíren, které má v baru na nápojovém lístku, zaručuje, že večer bude stát za to.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se