Sobotní večer a whisky jdou dobře dohromady, zvlášť když pijete s lidmi, kteří jí rozumějí. V pražském Bugsy's baru se sešli hned tři. Jako první dorazil majitel Bugsy's Václav Vojíř. Je sice známý hlavně koktejly, ale pro whisky má slabost. Dlouhý seznam lahví ze zajímavých palíren, které má v baru na nápojovém lístku, zaručuje, že večer bude stát za to.
Právě když vybíráme láhve pro degustaci a řadíme je do co nejlogičtějšího sledu, do baru vstupuje křehká blondýnka. Kdo by na první pohled tipoval, že si dá whisky třeba i k snídani? Mirka Pokorná degustuje už šest let, aktuálně ve Whiskerii v pražské Jindřišské věži.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.