Vznikne-li něco výjimečně dobrého, znamená to kromě důvodu k oslavě taky závazek pro všechny zúčastněné. Závazek neslevit z nastavené laťky, nepropadnout otravě každodenní šedi, jež vede k rutině.

Jedním z podniků, jimž se v Česku dařilo dlouhodobě neslevovat ze skutečně vysokého standardu, byla do loňského podzimu pražská restaurace Monastery. Nekomplikovaná sezonní jídla proměněná v elegantní haute cuisine, vzdušný a inspirující interiér, obsluha, která by mohla od minuty pracovat u Jöela Robuchona.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se