Letní sendvič z cibulové bagety s parmskou šunkou, listovým špenátem a jahodami
Suroviny na 1 porci: 100 g cibulové bagety, 30 g parmské šunky, 15 g čerstvého listového špenátu, 15 g salátu frissé, 50 g jahod, cibule šalotka, sezamová semínka, sýr Philadelphia, citronová šťáva, pepř, cukr krupice, olivový olej.
Ze sýru Philadelphia, citronové šťávy a olivového oleje připravíme dip, lehce dochutíme pepřem a cukrem. Do misky natrháme listový špenát a salát frissé, přidáme na plátky nakrájené jahody, na slabá kolečka nakrájenou šalotku, sezamová semínka a lehce dochutíme olivovým olejem a citronovou šťávou. Vše dobře promícháme. Cibulovou bagetu podélně rozřízneme, rozpečeme a obě části potřeme připraveným dipem. Poklademe salátem a plátky parmské šunky.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.