Letní sendvič z cibulové bagety s parmskou šunkou, listovým špenátem a jahodami

Suroviny na 1 porci: 100 g cibulové bagety, 30 g parmské šunky, 15 g čerstvého listového špenátu, 15 g salátu frissé, 50 g jahod, cibule šalotka, sezamová semínka, sýr Philadelphia, citronová šťáva, pepř, cukr krupice, olivový olej.

Ze sýru Philadelphia, citronové šťávy a olivového oleje připravíme dip, lehce dochutíme pepřem a cukrem. Do misky natrháme listový špenát a salát frissé, přidáme na plátky nakrájené jahody, na slabá kolečka nakrájenou šalotku, sezamová semínka a lehce dochutíme olivovým olejem a citronovou šťávou. Vše dobře promícháme. Cibulovou bagetu podélně rozřízneme, rozpečeme a obě části potřeme připraveným dipem. Poklademe salátem a plátky parmské šunky.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se