V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední dobou trumfuje: se stále delšími degustačními menu z menších porcí jídel se naopak u stolu prodlužuje jejich představování. Někdy jde o teror. Není totiž nic moc horšího než hledět do téměř prázdného talíře, zatímco vás obsluha trápí nekonečným výkladem toho, co všechno a taky jak udělané na něm máte.

Zbývá vám ještě 80 % článku

Co se dočtete dál

  • Jak pracují šéfkuchaři s interpretací jídla?
  • Proč je nejhorší, když je jednoduché jídlo složitě vysvětlované brigádnicí?
  • Jak dlouho by představování tedy mělo trvat?
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se