V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední dobou trumfuje: se stále delšími degustačními menu z menších porcí jídel se naopak u stolu prodlužuje jejich představování. Někdy jde o teror. Není totiž nic moc horšího než hledět do téměř prázdného talíře, zatímco vás obsluha trápí nekonečným výkladem toho, co všechno a taky jak udělané na něm máte.
Co se dočtete dál
- Jak pracují šéfkuchaři s interpretací jídla?
- Proč je nejhorší, když je jednoduché jídlo složitě vysvětlované brigádnicí?
- Jak dlouho by představování tedy mělo trvat?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.