Máte cukrárnu? Vážně? A umíte třeba vlastnoručně ukoulet pralinku?"

"Jsem vyučený cukrář. Takže ano, pralinku zvládnu. Nedávno jsem pro naše zákazníky dokončil vyřezávané Fabergého vejce, zdobené jedlým zlatem."

Jiří Nosál (45)

◼ Je majitelem firmy Assisto Consulting, zároveň pracuje jako byznys konzultant společnosti SAS Institute.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Související články