Jiří Nosál též vlastní jednu z nejlepších pražských cukráren, Saint Tropez ve Vodičkově ulici.
Tabulky čokolády, tabulky v Excelu. Malinové makronky, multikanálový marketing.
Svět cukráře a byznys konzultanta Jiřího Nosála vyzývá k úvahám o životní rovnováze.
A také o hranici, která dělí praxi od mistrovství.
Máte cukrárnu? Vážně? A umíte třeba vlastnoručně ukoulet pralinku?"
"Jsem vyučený cukrář. Takže ano, pralinku zvládnu. Nedávno jsem pro naše zákazníky dokončil vyřezávané Fabergého vejce, zdobené jedlým zlatem."
Jiří Nosál (45)
◼ Je majitelem firmy Assisto Consulting, zároveň pracuje jako byznys konzultant společnosti SAS Institute.
Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s.
Odmítnout zasílání
Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získavat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem a službami, například:
Odkaz na stažení mobilní aplikace
Aktivační kód pro přístup k audioverzi obsahu
Informace o podstatných změnách a produktových novinkách