Spojení gastronomie a televizní kamery je oblíbené hlavně v podobě nenáročných soutěží ve vaření. Kolik ale znáte dokumentárních filmů o jídle?
Areál pražského Kampusu Dejvice a Národní technické knihovny jich o víkendu nabídne dvacet čtyři v rámci festivalu Food Film Fest, jehož premiérový ročník proběhne od 21. do 23. října. A nečekejte jen recepty na nejlepší vývar. "Vybrali jsme ty nejzajímavější filmy, které se v uplynulých dvou letech natočily o jídle a výživě jako takové, o ekologických, zdravotních i sociálních souvislostech," uvádí jeden z organizátorů Petr Alexander.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		
			
		










