Šéfkuchař pivovarské restaurace Únětického pivovaru Lukáš Nechyba nám připravil oblíbenou a jednoduchou místní pochoutku, pečená hovězí žebra. Autor ▪ Petr Šoukal
V Úněticích nabízejí beerburger, pivovarský guláš či sladový chléb.
V pivovarské restauraci se všechno točí kolem piva, pivo se míchá i do masa, ze kterého se připravuje domácí beerburger.
Podívejte se, jak se v tamním pivovaru připravují pečená hovězí žebra.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...