Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s jednou z nejkrásnějších zelených teras v metropoli v kombinaci s uměním zkušeného indického šéfkuchaře. To je malostranský Pálffy Palác.
Kuchyni má na starosti zkušený indický šéfkuchař Saravanan Kandadu, díky čemuž je klasická francouzská fine dining gastronomie obohacena o řadu kreativních prvků.
Používá exotické suroviny či jedlé květy, stejně tak ho nadchne ale i "obyčejné" zelí.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení