Zkuste si udělat tresku jako z restaurace Pálffy Palác Autor ▪ Petr Šoukal
Stylové prostředí barokního šlechtického paláce s jednou z nejkrásnějších zelených teras v metropoli v kombinaci s uměním zkušeného indického šéfkuchaře. To je malostranský Pálffy Palác.
Kuchyni má na starosti zkušený indický šéfkuchař Saravanan Kandadu, díky čemuž je klasická francouzská fine dining gastronomie obohacena o řadu kreativních prvků.
Používá exotické suroviny či jedlé květy, stejně tak ho nadchne ale i "obyčejné" zelí.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...