Z Brna pomalu vyrůstá centrum gastronomie. Nedávno si toho všimly i zahraniční deníky The New York Times a Guardian, když zařadily jihomoravskou metropoli na seznam míst, která stojí za to v roce 2016 navštívit. Za hlavní lákadla označily právě neotřelé restaurace, kavárny a bary, jež v Brně poslední dobou rychle přibývají.
Paradoxně jen o málu z místních populárních podniků se ale dá říct, že by byly "jihomoravské". Trendem je francouzská, italská nebo americká kuchyně. A přesně to se nelíbilo majiteli investiční skupiny DRFG Davidu Rusňákovi. Sám na zdejší jídlo a víno nedá dopustit. Proto se před půlrokem rozhodl, že s tím něco udělá.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.