Někdo prostě nemá vnitřnosti rád. A nelze jinak než to respektovat. Zatímco řadě lidí se představa jazyka, žaludku či brzlíku na talíři prostě příčí, je tu i tábor opoziční, který na zadělávané plíčky, srdíčkový guláš nebo třeba řízky z býčích koulí nedá dopustit.
Málokdy platí tak jednoznačně: proti gustu žádný dišputát. Často jde o delikatesy exotických kuchyní, třeba pavouky, brouky nebo červy, nicméně plíčky, dršťky, játra, jazyky…, to vše je součástí naší kulinářské historie. Pokud jste jen v zajetí kulinářských předsudků, stojí za to je zkusit překonat. Alespoň pro jednou.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.