Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet Předplatné
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Newslettery
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se
HN.cz › Víkend
Sdílet

Sedm českých kulinářských mistrů se utkalo v prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or

edo
20. 1. 2016 12:28 ▪ 0 min. čtení    

Novinka! Audio článek

Poslechněte si článek v audio podobě. Během poslechu se nepřeklikávejte pryč z článku.

Přehrát článek
Bocuse d´Or
Prestižní gastronomická soutěž Bocuse d’Or Česká republika 2016 zná svého vítěze. Autor ▪ Bocuse d'Or
V úterý vyvrcholilo klání prestižní kuchařské soutěže Bocuse d´Or. Své dovednosti předvedlo celkem sedm nejlepších kuchařů z České republiky. Soutěž Bocuse d’Or se již od svého založení v roce 1987 koná každé dva roky. Je celosvětově považována za nejprestižnější událost vysoké gastronomie. Nejlepší menu letos připravil Patrik Bečvář z pražského hotelu Selský dvůr.

 

  • #jídlo
  • #gastronomie
  • #vaření
  • #soutěž
  • #tipy
  • Facebook
  • Twitter
  • Kopírovat odkaz

Související články

Byznys Menu

Nejlepší telecí brzlík v Praze? Zkuste ten od porotce soutěže Masterchef v Augustine restaurantu

Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere...
18. 1. 2016 ▪ 4 min. čtení
ego!

Pastrami proslavila především židovská lahůdkářství, své místo si však našlo i v Česku

Vypadá jako obyčejný chleba se šunkou, hořčicí a okurkou, ale není to jen tak. K přípravě se nejčastěji používá hovězí hrudí či pupek, poté se...
18. 1. 2016 ▪ 4 min. čtení

Jak nejsnadněji omezit příjem kalorií? Stačí jíst z menšího talíře, tvrdí vědci

Na příjem kalorií nemá vliv pouze to, co jíme, ale také to, jaké prostředí si ke stravování vybereme. Právě způsob, jakým jíme, nás totiž může...
3. 1. 2016 ▪ 3 min. čtení
K tématu: jídlo

Paprika v březnu je proti přírodě. Kdo na ni má chuť, tak si musí připlatit

Nikdy jsem neměl rád lečo. Jako dítě jsem z něj vyjedl uzeninu – pokud tam nějaká zrovna byla –, v pozdějším věku jsem se tomuto jídlu už úspěšně vyhýbal. Proto mě překvapilo, že opozice se na tomto pokrmu, který rozhodně nepatří k...
byznys podle t. lysoňka
11. 3. 2023 ▪ 7 min. čtení

Jídlo pro celou četu unese jeden voják. Česká firma posílá obráncům Bachmutu mrazem sušené jídlo

6. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení

Kde jsou na gastromapě hluchá místa? A může dražší podnik uspět i na vsi? Starosta se ptá foodblogera Hejlíka

3. 3. 2023 ▪ 57:59 min.
Rozhovor

Jak na drahé potraviny? Méně plýtvat. Češi ročně vyhodí jídlo za 14 tisíc, říká výzkumnice

5. 3. 2023 ▪ 12 min. čtení

Jídelny ve školách mohou nově zdražit až o pětinu. Obědy si přitom už teď nemohou dovolit rodiče tisíců žáků

1. 2. 2023 ▪ 3 min. čtení
K tématu: jídlo

Paprika v březnu je proti přírodě. Kdo na ni má chuť, tak si musí připlatit

Nikdy jsem neměl rád lečo. Jako dítě jsem z něj vyjedl uzeninu – pokud tam nějaká zrovna byla –, v pozdějším věku jsem se tomuto jídlu už úspěšně vyhýbal. Proto mě překvapilo, že opozice se na tomto pokrmu, který rozhodně nepatří k...
byznys podle t. lysoňka
11. 3. 2023 ▪ 7 min. čtení

Jídlo pro celou četu unese jeden voják. Česká firma posílá obráncům Bachmutu mrazem sušené jídlo

6. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení

Kde jsou na gastromapě hluchá místa? A může dražší podnik uspět i na vsi? Starosta se ptá foodblogera Hejlíka

3. 3. 2023 ▪ 1 min. čtení
Rozhovor

Jak na drahé potraviny? Méně plýtvat. Češi ročně vyhodí jídlo za 14 tisíc, říká výzkumnice

5. 3. 2023 ▪ 12 min. čtení

Jídelny ve školách mohou nově zdražit až o pětinu. Obědy si přitom už teď nemohou dovolit rodiče tisíců žáků

1. 2. 2023 ▪ 3 min. čtení

Vybíráme z HN

Rozhovor

Skladem máme kola za miliardu. Očekávání byla příliš velká, i tak ale porosteme, říká šéf největšího českého výrobce

Pro největšího českého výrobce kol Bike Fun International byl loňský rok rekordní. Kopřivnická firma, pod kterou patří značky Superior, Rock...
17. 3. 2023 ▪ 12 min. čtení

Omezí vláda podporu stavebního spoření? Podle spořitelen to nejvíc postihne lidi s nižšími příjmy

Ve vládní koalici je podle televize CNN Prima News shoda na omezení státní podpory stavebního spoření. U existujících smluv by se roční podpora...
21. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení
Martin Hausenblas

Je Česko energetickým srdcem Evropy, nebo spíše periferií Polska?

V byznysu ani v životě se vám nestává tak často, že se narodíte s přirozenou konkurenční výhodou. Nám všem se to stalo. Česko má totiž vrozenou...
21. 3. 2023 ▪ 5 min. čtení

Patří budoucnost exoskeletonům? Ulehčí zvedání břemen a sníží marodku kvůli problémům se zády

Namísto šedesátikilového břemene zvedáte jen zhruba polovinu, a to díky exoskeletonu. Právě toto zařízení využívá už v šesti svých pobočkách...
21. 3. 2023 ▪ 12:46 min.
Další zprávy
Práce Kurzy
  • General Manager - Tier 1 - stabilní závod!
  • Projektový manažer
  • PLÁNOVAČ VÝROBY
  • Projektový manažer pro MS Dynamics 365 Finance
Další nabídky práce
  • Todoist - zorganizujte si život
  • Knihovny na SharePointu 2: práce s knihovnou dokumentů v Office 2019
  • Obsahová strategie II: Obsahový audit
  • Agilní (r)evoluce: Jak ustát agilní transformaci
Další kurzy a školení
TIP Kurzy, školení a semináře
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2023 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto e-mailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto e-mailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit e-mailem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz