Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet Předplatné
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Newslettery
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se
HN.cz › Víkend
Sdílet
Recept

Zkuste si uvařit spaghetti alla chitarra s kalamáry a dýní podle šéfkuchaře Wine Food Marketu

Petr Šoukal, Petr Vnouček
26. 1. 2016 11:18 ▪ Aktualizováno ▪ 0 min. čtení    

Novinka! Audio článek

Poslechněte si článek v audio podobě. Během poslechu se nepřeklikávejte pryč z článku.

Přehrát článek
Spaghetti alla chitarra s kalamáry a dýní od šéfkuchaře Wine Food Marketu
Spaghetti alla chitarra s kalamáry a dýní od šéfkuchaře Wine Food Marketu Autor ▪ Petr Šoukal
V smíchovském Wine Food Marketu jsou k mání jsou čerstvé ryby, skvělá pasta, domácí pečivo i maso na grilu. Mezi specialitami jsou i burgery připravené na toskánském grilu. Restauraci navštívil v rámci rubriky Byznys menu týdeník Ekonom.

 

  • #Byznys menu
  • #gastronomie
  • #recept
  • #jídlo
  • #tipy
  • Facebook
  • Twitter
  • Kopírovat odkaz

Související články

Sedm českých kulinářských mistrů se utkalo v prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or

V úterý vyvrcholilo klání prestižní kuchařské soutěže Bocuse d´Or. Své dovednosti předvedlo celkem sedm nejlepších kuchařů z České republiky....
20. 1. 2016
Recept

Šéfkuchař Marek Fichtner připravuje salát z máslové dýně s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem

Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere...
20. 1. 2016
Byznys Menu

Nejlepší telecí brzlík v Praze? Zkuste ten od porotce soutěže Masterchef v Augustine restaurantu

Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere...
18. 1. 2016 ▪ 4 min. čtení

Vybíráme z HN

Petr Honzejk
Petr Honzejk

Revoluční návrh, jak nastartovat Česko: zdanění práce snížit na třetinu, daně z nemovitostí zvýšit na pětadvacetinásobek

Dlouhá léta sledujeme nářky, že Česko je pouhá montovna bez velké přidané hodnoty. Současně trpíme vysokými cenami nemovitostí. Obojí způsobuje...
3. 2. 2023 ▪ 8 min. čtení
Rok ve válce

Za rok války mě nejvíc překvapili a zklamali Němci, říká šéf polského vládního think-tanku

Polsko se za posledních dvanáct měsíců stalo příkladem toho, co všechno je možné pro Ukrajinu udělat. A hlas střední Evropy je i díky tomu více...
7. 2. 2023 ▪ 11 min. čtení
Luděk Vainert
Luděk Vainert

Počata v červenci, narozena v únoru 1993. Koruně zajistila „dospělý“ život neschopnost zkrotit rozpočet

Lepší je mít vyrovnaný rozpočet a euro třeba v roce 2014 než deficit 2,9 procenta HDP a euro o pár let dříve, zaznělo v anketě Hospodářských...
7. 2. 2023 ▪ 6 min. čtení
Petr Honzejk
Petr Honzejk

Jak to dopadne v hnutí ANO? Položí to Babiš a k čemu mu to celé bude?

Dobrý den z Hospodářek, je úterý sedmého února. Dnes se podíváme na to, co se může stát v hnutí ANO. Jak to dopadne s Andrejem Babišem poraženým...
7. 2. 2023 ▪ 1 min. čtení
Další zprávy
Práce Kurzy
  • VÝROBNÍ MANAŽER
  • Head of Project Management
  • Manažer odběrového centra krevní plazmy v Pardubicích!
  • Senior operations manager
Další nabídky práce
  • PPC reklama: optimalizace kampaní
  • Leadership II: Jak vést úspěšně tým
  • Vyjednávání III: Pokročilé strategie a techniky
  • Peníze pod kontrolou: průvodce osobními financemi pro každého
Další kurzy a školení
TIP Kurzy, školení a semináře
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2023 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto e-mailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto e-mailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit e-mailem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz