Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet Předplatné
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Newslettery
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se
HN.cz › Víkend
Sdílet
Recept

Šéfkuchař Marek Fichtner připravuje salát z máslové dýně s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem

Petr Šoukal, Petr Vnouček
20. 1. 2016 16:42 ▪ Aktualizováno ▪ 0 min. čtení    

Novinka! Audio článek

Poslechněte si článek v audio podobě. Během poslechu se nepřeklikávejte pryč z článku.

Přehrát článek
Salát z máslové dýně, s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem od šéfkuchaře Marka Fichtnera
Salát z máslové dýně, s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem od šéfkuchaře Marka Fichtnera Autor ▪ Petr Šoukal
Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere podle chuti a nálady. Augustine restuarant proto nabízí moderní francouzskou kuchyni, ale i zvěřinu. Šéfkuchařem restaurace je Marek Fichtner, kterého mohou Češi znát jako jednoho z porotců gastronomické show Masterchef.

 

  • #gastronomie
  • #recept
  • #jídlo
  • #tipy
  • Facebook
  • Twitter
  • Kopírovat odkaz

Související články

Recept

Podívejte se, jak šéfkuchař baru Prolog připravuje jehněčí hřbet s bramborovou gratinkou

Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby prohibice. Na rozdíl od většiny barů však klade důraz také na vytříbenou kuchyni, která se...
13. 1. 2016
Recept

Šéfkuchař Asian Temple připravuje hovězí s pepřovou omáčkou

Ali Munandar je zkušený indonéský kuchař a v Praze žije již 20 let. Nedávno se stal tváří nové restaurace Asian Temple. Nyní si podle jeho...
23. 12. 2015

Carpaccio z hovězí svíčkové podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář připravil carpaccio z hovězí svíčkové. Tento jednoduchý recept zabere jen pár minut.
26. 11. 2015
K tématu: gastronomie

Politicky je vztah k Polsku vynikající, jak ukázal i prezident. Pořád ale své severní sousedy neznáme

Polsko má mezi Čechy podivnou pověst. Je to sice druhý největší soused, ale známe ho velmi málo. A pokud, tak velmi zkarikovaně. Tak třeba na levné nákupy tam vždy do pohraničí mířily zájezdy téměř z celé země. Pro mnoho obyčejných Čechů má tím...
Komentář Martina Ehla
17. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení

Ze školních jídelen se stávají konkurenti běžných restaurací. Je to nerovný boj, stěžují si restauratéři

7. 3. 2023 ▪ 4 min. čtení

Kde jsou na gastromapě hluchá místa? A může dražší podnik uspět i na vsi? Starosta se ptá foodblogera Hejlíka

3. 3. 2023 ▪ 57:59 min.

Vedení Woltu navýšilo odměny, kurýrům to ale nestačí. V úterý plánují zablokovat pražskou magistrálu

9. 2. 2023 ▪ 4 min. čtení

Češi se vrací na kulinářskou olympiádu. Kuchařská show v Praze rozhodne, kdo zabojuje o světové finále Bocuse d'Or

30. 1. 2023 ▪ 3 min. čtení
K tématu: gastronomie

Politicky je vztah k Polsku vynikající, jak ukázal i prezident. Pořád ale své severní sousedy neznáme

Polsko má mezi Čechy podivnou pověst. Je to sice druhý největší soused, ale známe ho velmi málo. A pokud, tak velmi zkarikovaně. Tak třeba na levné nákupy tam vždy do pohraničí mířily zájezdy téměř z celé země. Pro mnoho obyčejných Čechů má tím...
Komentář Martina Ehla
17. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení

Ze školních jídelen se stávají konkurenti běžných restaurací. Je to nerovný boj, stěžují si restauratéři

7. 3. 2023 ▪ 4 min. čtení

Kde jsou na gastromapě hluchá místa? A může dražší podnik uspět i na vsi? Starosta se ptá foodblogera Hejlíka

3. 3. 2023 ▪ 1 min. čtení

Vedení Woltu navýšilo odměny, kurýrům to ale nestačí. V úterý plánují zablokovat pražskou magistrálu

9. 2. 2023 ▪ 4 min. čtení

Češi se vrací na kulinářskou olympiádu. Kuchařská show v Praze rozhodne, kdo zabojuje o světové finále Bocuse d'Or

30. 1. 2023 ▪ 3 min. čtení

Vybíráme z HN

Rozhovor

Skladem máme kola za miliardu. Očekávání byla příliš velká, i tak ale porosteme, říká šéf největšího českého výrobce

Pro největšího českého výrobce kol Bike Fun International byl loňský rok rekordní. Kopřivnická firma, pod kterou patří značky Superior, Rock...
17. 3. 2023 ▪ 12 min. čtení

Vláda se shoduje na omezení podpory stavebního spoření. U nových smluv by ji mohla zcela zrušit

Ve vládní koalici je podle televize CNN Prima News shoda na omezení státní podpory stavebního spoření. U existujících smluv by se roční podpora...
21. 3. 2023 ▪ 3 min. čtení
Martin Hausenblas

Je Česko energetickým srdcem Evropy, nebo spíše periferií Polska?

V byznysu ani v životě se vám nestává tak často, že se narodíte s přirozenou konkurenční výhodou. Nám všem se to stalo. Česko má totiž vrozenou...
21. 3. 2023 ▪ 5 min. čtení

Patří budoucnost exoskeletonům? Ulehčí zvedání břemen a sníží marodku kvůli problémům se zády

Namísto šedesátikilového břemene zvedáte jen zhruba polovinu, a to díky exoskeletonu. Právě toto zařízení využívá už v šesti svých pobočkách...
21. 3. 2023 ▪ 12:46 min.
Další zprávy
Práce Kurzy
  • General Manager - Tier 1 - stabilní závod!
  • Projektový manažer
  • PLÁNOVAČ VÝROBY
  • Projektový manažer pro MS Dynamics 365 Finance
Další nabídky práce
  • Todoist - zorganizujte si život
  • Knihovny na SharePointu 2: práce s knihovnou dokumentů v Office 2019
  • Obsahová strategie II: Obsahový audit
  • Agilní (r)evoluce: Jak ustát agilní transformaci
Další kurzy a školení
TIP Kurzy, školení a semináře
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2023 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto e-mailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto e-mailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit e-mailem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz