Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se
HN.cz › Víkend
Sdílet

Podívejte se, jak v bistru Dish připravují svůj jedinečný burger

Aneta Štefánkováredaktorka
10. 4. 2015 13:09 ▪ Aktualizováno ▪ 0 min čtení
Dish burger
Dish burger Autor ▪ Zdeněk Bašus
Vlajkovou lodí vinohradského podniku Dish je Dish burger. Tradiční kombinace máslové žemle, čerstvě umletého masa, opečené slaniny a čedaru tu denně prodají zhruba sto kusů a kuchaře už začínala trochu nudit. Proto vymysleli uzenou variantu Smoky Dish, která místo kečupu obsahuje barbecue omáčku a majonézu z uzených paprik. Šéfkuchař Dishe Jiří Janouch nám ukázal, jak na to.
  • #jídlo
  • #restaurace
  • #video
  • Facebook
  • Twitter
  • Kopírovat odkaz
K tématu: jídlo
25:26
dvtv

V jídle jsou vzpomínky a emoce. Lidé by se k němu měli chovat s respektem, říká cukrář Maršálek

„Chuť a vůni koláčů máme zakódovanou z dětství a instinktivně se k ní vracíme, protože je to pro nás komfortní zóna. Lidé nestojí fronty na opulentní dorty, ale na úplně obyčejné koláče s drobenkou,“ říká cukrář Josef Maršálek, porotce v...
10. 4. 2022 ▪ 25:26 min
DVTV

Strava v nemocnicích se dlouho neřešila. Pokud je zdravá a pestrá, jedí přitom pacienti lépe, říká ředitel Nemocnice Havířov

20. 3. 2022
DVTV

Forejt: Zajímá mě, z čeho hranolky McDonald’s jsou. Nemusím říkat, že jsou nejlepší

22. 2. 2022 ▪ 13:12 min
Rozhovor

České prosciutto pro mě nemá půvab. Lokální farmáře ale stále podporujeme, říká zakladatel Sklizena

31. 1. 2022 ▪ 9 min čtení

Jednání v Rohlíku skončila. Firma už nechce ustupovat a varuje kurýry před stávkou

14. 1. 2022 ▪ 4 min čtení
K tématu: jídlo
25:26
dvtv

V jídle jsou vzpomínky a emoce. Lidé by se k němu měli chovat s respektem, říká cukrář Maršálek

„Chuť a vůni koláčů máme zakódovanou z dětství a instinktivně se k ní vracíme, protože je to pro nás komfortní zóna. Lidé nestojí fronty na opulentní dorty, ale na úplně obyčejné koláče s drobenkou,“ říká cukrář Josef Maršálek, porotce v...
10. 4. 2022 ▪ 25:26 min
DVTV

Strava v nemocnicích se dlouho neřešila. Pokud je zdravá a pestrá, jedí přitom pacienti lépe, říká ředitel Nemocnice Havířov

20. 3. 2022
DVTV

Forejt: Zajímá mě, z čeho hranolky McDonald’s jsou. Nemusím říkat, že jsou nejlepší

22. 2. 2022
Rozhovor

České prosciutto pro mě nemá půvab. Lokální farmáře ale stále podporujeme, říká zakladatel Sklizena

31. 1. 2022 ▪ 9 min čtení

Jednání v Rohlíku skončila. Firma už nechce ustupovat a varuje kurýry před stávkou

14. 1. 2022 ▪ 4 min čtení

Vybíráme z HN

Online rozhovor

Kdy se vyplatí soláry na střeše nebo tepelné čerpadlo? Na otázky čtenářů odpovídal expert

S prudkým růstem cen energií v posledních měsících výrazně vzrostl zájem o instalace fotovoltaických elektráren nebo tepelných čerpadel. Čím...
17. 5. 2022 ▪ 1 min čtení

Filharmonii potřebujeme, abychom si oddechli od třicetiletého traumatu, říká architekt Pleskot

„Podařilo se vytvořit jedinečnou stavbu, která není barákem, ale prostorem,“ říká o vítězném projektu budovy Vltavské filharmonie...
20. 5. 2022 ▪ 20:25 min
Rozhovor

Long energetický sektor a short index S&P 500. Vyděláte na tom 20 procent další dva roky, doporučuje Jan Barta

Jan Barta patří díky úspěšným sázkám na akciovém trhu a na technologické firmy mezi nejbohatší Čechy. V Pale Fire Capital má jako úspěšný...
17. 5. 2022 ▪ 13 min čtení
David Vagenknecht
David Vagenknecht

Vytrvalá inflace dopadá na spotřebitele i státní kasu

Během pandemických uzavírek se spotřeba domácností přesunula ze sektoru služeb do zboží. Na tuto svižnou reakci poptávky nebyla nabídková strana...
20. 5. 2022 ▪ 2 min čtení

HN Starosta: Jak bude vypadat „Marshallův plán“ pro vesnici a jsou Češi v Evropské unii jen kvůli penězům?

Babišovi jsem dělala Kalouska, nové vládě budu dělat evropského úředníka, říká v dalším díle podcastu HN Starosta Rut Bízková, zakladatelka...
20. 5. 2022 ▪ 71:35 min
Další zprávy
Práce Kurzy
  • Ředitel/ka kanceláře Zeleného kruhu
  • Produktový specialista - v Agro segmentu
  • Business Unit Manager - Mobilní Telefony (JPO17969)
  • Projektový koordinátor kvality-Nové projekty
Další nabídky práce
  • Human-Centered Design: Uživatelské testování
  • Tělo fpohodě: v kanceláři i na home office
  • Jak vybrat dobrého obchodníka
  • Word 2016: Pokročilé formátování 1
Další kurzy a školení
TIP Kurzy, školení a semináře
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2022 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto emailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto emailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit jménem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz