Fakt, že je před třetí hodinou odpolední vinárna v centru Prahy téměř prázdná, nic neznamená. Obědy už tu mají za sebou a na večerní příliv hostů teprve čekají. Přesto by měla obsluha zůstat ve střehu a nic nezanedbat. A nejde jen o pozdrav, který vás má přivítat, když vstoupíte do dveří.

"Důležité je, aby se při tom obsluha dívala do očí, na vás. Aby bylo jasné, že ten pozdrav patří právě vám," říká vydavatel Barlife Magazínu Martin Kraut, který Czech Bar Awards pořádá od roku 2008. A právě wine bary jsou letos jednou z novinek soutěže.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se