Restaurace Kobe, Chateau St. Havel nebo Aureole patří mezi pražskými gastronomickými fajnšmekry ke známým podnikům. Na letošním Prague Food Festivalu proto letos vsadili na novinku a pozvali do Královských zahrad Pražského hradu i šestici restaurací z jiných koutů Česka. Není divu, že se u stánků s rybími specialitami z Třeboňska, skvěle připraveným hovězím z vojetických pastvin nebo dančími specialitami z mělnických honiteb tvořily fronty. Pro návštěvníky festivalu osvěžení, pro regionální restaurace možnost ukázat, že za těmi pražskými v ničem nezaostávají.
	
										
			
		
			
					
	
		
	
	
	
	
			
				
		
			Tento článek máteje zdarma.
				Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
			Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
			Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
		
			
				- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
 
	 
		 
	 
	
		
						
						
	
	
		Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
		Tento článek je odemčený.
						Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
			předplatné.
					
		
			
Vyberte způsob sdílení