Slavnosti chřestu s Romanem Paulusem
23. – 25. května 2014, Palacké náměstí v Ivančicích, Jihomoravský kraj
Osm regionálních restaurací vyrobí o víkendu na třicet různých chřestových jídel, hlavní hvězdou letošních slavností bude šéfkuchař pražského hotelu Alcron a držitel michelinské hvězdičky Roman Paulus. K ochutnání bude například pečený vrabec s chřestovým zelím, pošírovaný pstruh se zeleným chřestem a levandulovou omáčkou nebo pštrosí ragú s glazovaným chřestem. A nebudou chybět ani dezerty spojené s touto zeleninou. Na 20. ročníku slavností předvede Libor Nazarčuk i sabráž dvaceti šampaňských. Další informace ZDE
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		
			
		









